Reactie plaatsen

Reacties

Priscilla
6 maanden geleden

Ik heb een bord besteld ik ben goed geholpen. En was blij dat ik een eigen bord tekening kon doen. Ik heb hem opgehaald en hij is prachtig ze zijn een echte aanrader dat ga ik ook zeker doen.

Ellen & Cintia de Groodt
8 maanden geleden

Wat zijn wij toch blij met deze service. We wilden graag een geboortebord met eigen afbeelding! Het contact verloopt soepel en de communicatie is top. We zijn heel blij met dit maatwerk en zullen hopelijk in de toekomst nog een bord bestellen.

Kelly
9 maanden geleden

Super tevreden met het bord dat wij geleverd hebben gekregen. Een bord van Simba laten maken. In één woord prachtig! Communicatie en overleg verloopt soepel en makkelijk. Een bord me spoed laten maken, dit was geen probleem! Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden. Wij onthouden geboortebordennederland voor in de toekomst mochten we nog geboorte borden nodig hebben!! Nogmaals bedankt!

Priscilla
11 maanden geleden

We zochten iemand die borden op maat maakt zodat we dezelfde afbeelding hebben als in de babykamer. Het contact verliep soepel en vlot, we wilden graag een spoed bestelling plaatsen en ook dit was geen enkel probleem. Met iets langer dan een week was het bord al binnen en zag er super gaaf uit! Precies zoals we besproken hadden. Bedankt voor de fijne en snelle service!

Carlo
een jaar geleden

Afgelopen maand een bord besteld en precies op tijd klaar voor de geboorte van mijn nichtje. Het bord ziet er mooi uit en is een leuke cadeau tip!

Anne Bosman
een jaar geleden

Héél gaaf op maat gemaakt bord mogen ontvangen. Onze eerste bestelling kwam met de post binnen, er was helaas een stukje afgebroken. Toen ik dit meldde, kregen we een volledig opnieuw gemaakt bord en deze werd persoonlijk gebracht! Erg goede service! Volgende keer kopen wij zeker opnieuw hier.

Ricardo
een jaar geleden

Zeer tevreden. Goede service en een goed product!
De volgende kopen wij zeker weer hier.

Joop
een jaar geleden

Goed contact en een goede service. Een goed product voor een scherpe prijs, ook op de hoogte gehouden van mijn bestelling! Top, echt een aanrader.

Anne driessen
een jaar geleden

Hartstikke snelle levering en wat een kwaliteit! Super blij met het ontwerp. Staat als een zonnestraaltje in de tuin! Zal het zeker aanraden aan andere!

Esmee Vrieselaar
een jaar geleden

Ik heb 2 Weken geleden een bord bestelt en die kwam snel binnen, super goeie service. Het bord was mooi afgewerkt en zoals ik besteld had. Zal hier vaker bestellen en het zeker aanraden!