Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
een maand geleden

Super tevreden met het bord dat wij geleverd hebben gekregen. Een bord van Simba laten maken. In één woord prachtig! Communicatie en overleg verloopt soepel en makkelijk. Een bord me spoed laten maken, dit was geen probleem! Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden. Wij onthouden geboortebordennederland voor in de toekomst mochten we nog geboorte borden nodig hebben!! Nogmaals bedankt!

Priscilla
3 maanden geleden

We zochten iemand die borden op maat maakt zodat we dezelfde afbeelding hebben als in de babykamer. Het contact verliep soepel en vlot, we wilden graag een spoed bestelling plaatsen en ook dit was geen enkel probleem. Met iets langer dan een week was het bord al binnen en zag er super gaaf uit! Precies zoals we besproken hadden. Bedankt voor de fijne en snelle service!

Carlo
6 maanden geleden

Afgelopen maand een bord besteld en precies op tijd klaar voor de geboorte van mijn nichtje. Het bord ziet er mooi uit en is een leuke cadeau tip!

Anne Bosman
9 maanden geleden

Héél gaaf op maat gemaakt bord mogen ontvangen. Onze eerste bestelling kwam met de post binnen, er was helaas een stukje afgebroken. Toen ik dit meldde, kregen we een volledig opnieuw gemaakt bord en deze werd persoonlijk gebracht! Erg goede service! Volgende keer kopen wij zeker opnieuw hier.

Ricardo
9 maanden geleden

Zeer tevreden. Goede service en een goed product!
De volgende kopen wij zeker weer hier.

Joop
9 maanden geleden

Goed contact en een goede service. Een goed product voor een scherpe prijs, ook op de hoogte gehouden van mijn bestelling! Top, echt een aanrader.

Anne driessen
9 maanden geleden

Hartstikke snelle levering en wat een kwaliteit! Super blij met het ontwerp. Staat als een zonnestraaltje in de tuin! Zal het zeker aanraden aan andere!

Esmee Vrieselaar
9 maanden geleden

Ik heb 2 Weken geleden een bord bestelt en die kwam snel binnen, super goeie service. Het bord was mooi afgewerkt en zoals ik besteld had. Zal hier vaker bestellen en het zeker aanraden!

Selina Nagtegaal
9 maanden geleden

Ik ben super tevreden! Jullie service is top, het product is top en alles verliep top! Hartelijk dank en zeker een aanrader!

Diana
10 maanden geleden

Een heel mooi bord je kan zuen dat er tijd is ingestoken om het te maken zeker 5 sterren verdient ik zal het aanraden aan vrienden