Reactie plaatsen

Reacties

Sharon
2 jaar geleden

Super fijne samenwerking. Het bord is erg mooi geworden. Zeker blij met het resultaat. Ook met de levering is het super gedaan. Contact verloopt erg prettig. Zeker een aanrader.

Salvatore
3 jaar geleden

Wat een service deze mensen leveren. We hadden een paar vragen en binnen 5 minuten antwoord. Vriendelijk, oplossingsgericht en vakkundig. Ik wil ze nogmaals hartelijk bedanken voor de service welke ze mij hebben verleend.

Djuke de Heer
3 jaar geleden

Echt, wat een geweldig geboortebord hebben wij gekregen! Helemaal op maat gemaakt en precies zoals we wilden. Snelle levering ook en fijn contact via de app. Gewoon top!

Jennifer Pals
3 jaar geleden

Ontzettend goede service, precies gemaakt zoals afgesproken. Heel tevreden!! En super ingepakt voor verzending. Zeer prettig contact via WhatsApp, en snelle reactie.
Zeker een aanrader!!

Sjors
3 jaar geleden

Ondanks een probleem met bestellen zijn we super goed en snel geholpen via whatsapp. Aan de manier van opsturen kunnen veel winkels zeker nog wat van leren..... Zeker een aanrader!!! Chapeau!

Dorien
3 jaar geleden

WAUW, precies zoals ik in gedachte had. Wat een ontzettend goede service.
Helemaal zoals afgesproken en vakkundig met de hand gemaakt. Behandeld zodat hij tegen weersinvloeden kan. Echt SUPER.
Heel vakkundig ingepakt zodat beschadiging onmogelijk is.
Zeer prettig contact te leggen via whatsapp, altijd snelle reactie. Levering netjes volgens de aangeven tijd.
Hier kom ik vast en zeker terug. Dikke aanrader.
Heel erg bedankt!

Familie Dekker
3 jaar geleden

Wat zijn wij ontzettend blij met het gemaakte geboortebord. We hebben hem op tijd besteld en is ook op tijd jij ons afgeleverd. Keurig ingepakt...we zijn meer dan zeer tevreden.