Reactie plaatsen

Reacties

Dorien
2 maanden geleden

WAUW, precies zoals ik in gedachte had. Wat een ontzettend goede service.
Helemaal zoals afgesproken en vakkundig met de hand gemaakt. Behandeld zodat hij tegen weersinvloeden kan. Echt SUPER.
Heel vakkundig ingepakt zodat beschadiging onmogelijk is.
Zeer prettig contact te leggen via whatsapp, altijd snelle reactie. Levering netjes volgens de aangeven tijd.
Hier kom ik vast en zeker terug. Dikke aanrader.
Heel erg bedankt!

Familie Dekker
3 maanden geleden

Wat zijn wij ontzettend blij met het gemaakte geboortebord. We hebben hem op tijd besteld en is ook op tijd jij ons afgeleverd. Keurig ingepakt...we zijn meer dan zeer tevreden.

Joy Blundell
6 maanden geleden

We zijn blij met onze aankoop! We hebben een bord besteld met eigen afbeelding en hij is heel mooi gelukt!
Het bestellen en ontvangen van het bord is snel en makkelijk gegaan.
Dank je wel, we zijn er erg blij mee!

Priscilla
een jaar geleden

Ik heb een bord besteld ik ben goed geholpen. En was blij dat ik een eigen bord tekening kon doen. Ik heb hem opgehaald en hij is prachtig ze zijn een echte aanrader dat ga ik ook zeker doen.

Ellen & Cintia de Groodt
een jaar geleden

Wat zijn wij toch blij met deze service. We wilden graag een geboortebord met eigen afbeelding! Het contact verloopt soepel en de communicatie is top. We zijn heel blij met dit maatwerk en zullen hopelijk in de toekomst nog een bord bestellen.

Kelly
2 jaar geleden

Super tevreden met het bord dat wij geleverd hebben gekregen. Een bord van Simba laten maken. In één woord prachtig! Communicatie en overleg verloopt soepel en makkelijk. Een bord me spoed laten maken, dit was geen probleem! Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden. Wij onthouden geboortebordennederland voor in de toekomst mochten we nog geboorte borden nodig hebben!! Nogmaals bedankt!

Priscilla
2 jaar geleden

We zochten iemand die borden op maat maakt zodat we dezelfde afbeelding hebben als in de babykamer. Het contact verliep soepel en vlot, we wilden graag een spoed bestelling plaatsen en ook dit was geen enkel probleem. Met iets langer dan een week was het bord al binnen en zag er super gaaf uit! Precies zoals we besproken hadden. Bedankt voor de fijne en snelle service!

Carlo
2 jaar geleden

Afgelopen maand een bord besteld en precies op tijd klaar voor de geboorte van mijn nichtje. Het bord ziet er mooi uit en is een leuke cadeau tip!

Anne Bosman
2 jaar geleden

Héél gaaf op maat gemaakt bord mogen ontvangen. Onze eerste bestelling kwam met de post binnen, er was helaas een stukje afgebroken. Toen ik dit meldde, kregen we een volledig opnieuw gemaakt bord en deze werd persoonlijk gebracht! Erg goede service! Volgende keer kopen wij zeker opnieuw hier.

Ricardo
2 jaar geleden

Zeer tevreden. Goede service en een goed product!
De volgende kopen wij zeker weer hier.